Arrangement på Freddy’s

Hold dit arrangement på Freddy's

Om det er en fødselsdag, bestyrelsemøde, barnedåb eller noget helt andet, så åbner vi gerne caféen til dig og dine gæster.

Nede på jorden

Vi tilbyder hyggelige og afslappende rammer, således at dine gæster føler sig godt tilpas. Vi indretter efter jeres behøv.

Der er plads til 45 pers. 

Baristakaffe & drinks

Forkæl dine gæster med kvalitetskaffe og drikke, med en personlig barista som er klar til at betjene jer gennem dagen. 

Vi sælger også øl og vin, samt cocktails.

Anderledes menu

Vi har skræddersyet vores egen streetfood inspireret menu. Hvis du vil imponere dine gæster med noget unikt og anderledes end det traditionelle, er du kommet til det rette sted. Alt er lavet fra bunden med kvalitetsingredienser og omhu. 

Kagebord

Vi tilbyder et lækkert kagebord med hjemmelavede kager, med glutenfri og veganske muligheder. Det kan være en enkelt kage til kaffen, eller små hapsere af 3-4 forskellige kager. 

nemt og tilgængeligt.

Vi har projektor, mikrofoner, højtalere og Wi-Fi til jeres præsentationer. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder, og vores lokation er ideel for gæster, der kommer med tog. Vi ligger kun 5 minutter fra Koldinghus, søen og andre seværdigheder, hvis I vil tage en lille gåtur.

Der er endda et klaver og et hyggeligt legeområde til børn. 

priser

Som princip, lukker vi ikke caféen for private arrangementer, derfor er det muligt at booke caféen efter kl 18 på en hverdag, efter kl 16 på en lørdag og hele søndagen.  

Send os gerne en forespørgsel, så sender vi gerne et uforpligtende tilbud tilbage. Priserne varierer i forhold til jeres ønsker, men generelt starter det fra 350,-/kuvert. 

    Hvilken type arrangement drejer det sig om?

    Vil I have kage?

    Hvad kunne I tænke jer at spise? Vælg gerne alle de muligheder, I vil have tilbud for:

    Drikkevarer:

    Læs anmeldelser